Getuigenissen over InnerOut
U staat er niet alleen voor

Heel wat volwassenen en jongeren vonden hulp en ondersteuning bij InnerOut. De diverse getuigenissen van mensen uit Kapellen en omstreken geven u een beeld van hoe en op welke manier u geholpen kunt worden.

Stefanie

Met een klein hartje en toch wat stress ben ik aan deze workshop begonnen. Ik voelde me snel veilig en omringd met liefde en warmte. Je mag zijn wie je bent. Gita en Peter begeleiden je op een eerlijke, warme manier. Ik voel me anders na deze dagen. Ik sta opnieuw stevig in mijn schoenen, heb nieuwe kracht en wil dit ook doorgeven aan de personen die dicht bij me staan.
Bedankt aan iedereen die me hierin heeft gesteund, ontvangen en begeleid.

Anoniem

Fijn weekend met fijne mensen. We zijn allemaal verschillend, maar iedereen streeft naar hetzelfde doel 'gelukkig zijn'. Hierin geloof ik nu en hier haal ik kracht uit.

Lutgard

Na toch al wat workshops en scholing gevolgd te hebben, had ik nooit kunnen denken zo diep in mijn ziel getroffen te kunnen worden door deze 'eenvoudige' aanpak, deze inzichten van Louise Hay. De opbouw van de workshop, de begeleiding en ook de inbreng en steun van de groep heeft dit tot een bijzonder rijke ervaring gemaakt. Ik hoop dat dit vernieuwde inzicht niet wegebt. Dank, dank, dank voor zoveel liefde!

Jandro (jongere)

Ik sta versteld! Zoveel nieuwe deuren zijn voor mij opgedoken. Nu is het aan mij om ze open te doen en binnen te gaan. Bedankt!

Carolien

Voor mij was het een mooi en warm weekend samen met lieve mensen in een veilige omgeving. Er kwam de eerste dag nog heel wat fysieke pijn naar boven die verbonden was met pijn en verdriet die ik nog bij had. In de tweede dag heb ik dat op een mooie en veilige manier mogen loslaten waardoor ook mijn lichaam de pijn niet meer moet laten voelen.
We hebben ons eigen levensverhaal geschreven en elkaar hierin gesteund, prachtig om te doen. Ik ga vol energie en gelukkig naar huis. Bedankt aan iedereen voor dit weekend van verbondenheid

Contact

Ook klaar om aan een nieuwe fase in uw leven te beginnen? Neem dan snel contact op.

 

Bezoek ook onze site ReachingOut en Innerpeace.

Als je doet wat je altijd gedaan hebt,
zal je krijgen wat je altijd gekregen hebt!

Tel.: 03 201 60 6003 201 60 60

InnerOut

Philippe Spethstraat 86
2950 Kapellen (Antw.)

T : 03 201 60 6003 201 60 60
BTW BE 0631.521.468

Contacteer ons

Contact
Contact